tiistai 31. heinäkuuta 2012

31.7. Laavulla.

Päästiinhän sinne laavulle! :) Koirat on ihan into piukeena, kun laavu lähestyy, varsinkin Jolly-tyttönen. Nuotiokin saatiin hyvin syttymään ja eikun makkaran paistoon! Koirat touhuaa vaikka vallan mitä siinä ympärillä. Jake juoksi tuhatta ja sataa metsikössä ja sitten uida pulskutteli minkä ehti. Lakikin kastautui, ilmeisesti tipahti sinne järveen :). Harmi kun ei nähty, kun juuri sytyteltiin nuotiota. Olipas kiva reissu!






Illalla vielä metsän siimeksessä lenkki, jonka yhteydessä otin taas esineruudut Lakille ja Jollylle. Vein ensin kolme esinettä ruutuun ja sitten hain Lakin. Ensimmäinen esine löytyi suht vikkelään. Sitten pientä vaeltelua ja ruudustakin meni vähän ohi. Toinen esine löytyi uudella lähetyksellä. Kolmas esine olikin sitten vähän haastavampi. Itse asiassa luulen, että Laki löysi sen ihan ensimmäisenä ja kantoi hetken matkaa, mutta pudotti sen sitten (ei ollutkaan niin kiva...). Nytkin vissiin kävi kerran nostamassa sen, jätti sinne ja juoksi silmät säihkyen palkkaa hakemaan... No, ei tippunut. Kyllä se sieltä sitten vähän pitkin hampain tuotiin :) Narupallo ei ollut nyt yhtään pop!

Jollylle laitoin vain kaksi esinettä ja koiran nähden vein ne sinne. Ensimmäinen esine löytyi vikkelään ja taisi olla ihan mahtavan kiva! Niin kiva, ettei toista esinettä voinut oikein lähteä edes hakemaan... Piti piilottaa se taskuun kokonaan. Lähtihän se Jolly toisenkin esineen hakemaan, kun saattelin pari askelta ruutuun. Sen jälkeen se löytyikin nopeasti. Sitten leikittiin ekalla esineellä, kun se kerta oli niin mahtavan ihana!

Ei kommentteja: