tiistai 1. huhtikuuta 2014

Laavulla lempikin leimahti

Jolly on nyt saanut 3 kerran laserhoito-kuurinsa. Ekan kerran jälkeen se oli aika kipeän oloinen, kuten Elina varoittelikin. Mutta toisen kerran jälkeen selvästi notkeamman ja parempivointisen oloinen. Oli taas niin ihanaa nähdä, kun se nautinnollisesti venytteli takapäätään. Tänään käytiin justiinsa se viimeinen kerta, joten siitä ei vielä voi sanoa mitään. Uusitaan  n. kuukauden päästä, jos on tarvetta. Ja luulen kyllä, että on.

Viime aikoina on ollut aivan ihanat kelit! Aurinko on meitä hellinyt ja ihan keväinen fiilis. Käytiin yhtenä päivänä laavulla nautiskelemassa keleistä. Useampi tunti siellä vietettiin makkaraa paistellen ja kahvia juoden. Laki sai jonkun ihme ahaa-elämyksen, että haluaa kovasti leikkiä Jaken kanssa. Ja sitten se leikki vähän muuttui ja Laki koitti kovasti astua Jakea. Laki oli jotenkin niin ihastunut, että ei meinannut nahoissaa pysyä. Jake ihan joutui huomauttamaan asiasta ja sen jälkeen leikki-into unohtui. Jake oli kylläkin vähän järkyttynyt. Ensinnäkin ylipäänsä Lakin halusta leikkiä sen kanssa ja toisekseen siitä, kun joutui huomauttamaan asiasta. Olin kyllä hyvin yllättynyt, että uskalsi huomauttaa Lakille liiallisesta innokkuudesta. Pöhköjä koiria.





Laavulla käynti ajoittui Jollyn ekan laseroinnin jälkeiselle päivälle, joten typykkä oli kyllä kovin kipeän oloinen reissun jäljiltä. Annoin sille särkylääkkeen ja haudoin selkää lämpimällä kauratyynyllä. Sitten back-on-track loimi päälle ja nukkumaan.

Lauantaina käytiin Turussa, kun isäntä kisasi Pron kanssa. Tuomarina oli SM-kisoissakin tuomaroiva Kroatialainen Alen Marekovic. Kovin oli tiukan ihanneajan hyppärille määrännyt. Mutta Prohan sen alitti kyllä. Hyvä rata oli, harmittavasti vain 1 rima tuli alas. Seuraavat kaksi agilityrataa olivat vähän löysemmillä ihanneajoilla, niissä kuitenkin väärä rata molemmista ja hylkäys.

Jollya liikuttelin usein, ettei sen tarvitse puutua paikalleen autossa. Toin sen sisälle halliinkin pitkästä aikaa. Ja voi kun se oli innoissaan ja onnessaan! Hitsi.... miksi en ole tuota nyt sitten tehnyt taas. Jatkossa täytyy kyllä Jollynkin aina päästä haistelemaan kisatunnelmaa. Jolly sai pötkötellä myös yksin takapenkillä, että on enemmän tilaa ympärillä. Hyvin meni reissu.

Isäntä kävi kaverinsa kanssa toistamiseen laavulla ja nyt jätettiin Jolly minun seuraksi kotiin. Ihan siksi, ettei rasitu liikaa taas monen tunnin lenkillä. Kävin sitten kaksin sen kanssa lenkillä ja taas se oli ihan onnessaan. Laatuaikaa mamman kanssa.



Menin isännän vetämään agilityryhmään kuokkimaan Jaken kanssa. Pitkästä aikaa treenaamaan siis! Olipas se kivaa! Tehtiin sellaista hauskaa 15 esteen radanpätkää. Ei tällä kertaa ihan 0 pystytty, mutta hyviä pätkiä oli ja meno tuntui mukavalta. Jaketin pää meinasi höyrähtää ja heti rimat roiskahtelivat. Huomautuksen jälkeen keskittyi taas tekemiseen. Mukavat treenit!

Ei kommentteja: