Muistoissa

Rakkaat, jotka ovat vaikuttaneet elämässäni suuresti ja jättäneet ikuiset jäljet sydämeeni.

Jimmy - Afromines Last Actionhero 
3.8.2002 - 8.4.2013
Jimmy oli ensimmäinen koirani. Koira, joka opetti minulle niin paljon. Jimmy ei ollut pentu helpoimmasta päästä ja itse keltanokkana sorruin moneen virheeseen alkutaipaleidemme aikana. Niistä kuitenkin selvittiin ja Jimmystä kasvoi kerrassaan upea koira. Jimmy on älykkäin koira, jonka olen tuntenut. Jimmyn kanssa jouduin opiskelemaan koirien käytöksestä ja koulutuksesta varmasti sata kertaa enemmän, kuin helpomman pennun kanssa olisi tullut edes mieleen. Ehkä juuri siksi Jimmy merkitsi minulle niin paljon.

Jimmyn kanssa harrastin eniten eri lajeja, osittain pakonkin edessä. Valitettavasti Jimmyn lonkat eivät olleet priimaa ja sen kuvautettuani loppui meiltä agility, johon olin hurahtanut täysin. Siirryimme koiratanssin pariin, joka olikin mielenkiintoinen laji. Aikamme sitä harrastettua palasimme kuitenkin tokon pariin, jota oli harjoiteltu jo pentunakin. Koko ajan rinnalla harrastimme metsäjälkeä ja esineruutua. Flyballiakin kokeilimme jossain vaiheessa. Jimmyn kanssa oli ilo harrastaa mitä vaan, sillä se oppi mitä vaan käsittämättömän äkkiä.

Elämäntilanteiden muuttuessa jouduin vaihtamaan paikkakuntaa ja itselleni niin haikein mielin päädyin jättämään Jimmyn elämään aikaisempaan perheeseeni. Jimmyn kannalta se oli kuitenkin siinä tilanteessa paras ratkaisu. Niinpä viimeiset vuotensa Jimmy eli onnellisesti lapsuudenkodissaan maalla.


Rocky- Montrose Moment Blue
20.9.1999-21.5.2012

Rockyyn sain tutustua vasta sen viimeisinä vuosina, löydettyäni ensin sen isännän. Rocky kuitenkin ehti tehdä minuun suuren, suuren vaikutuksen ja Rockyn poismeno jätti ison aukon. Rocky oli äärettömän itsevarma koira ja luontainen johtaja. Ihmismaailmassa se olisi varmaan ollut jonkun maan presidentti. Lempeä, määrätietoinen, itsevarma, vahva presidentti.

Rocky oli isännän elämän koira ja se on paljon se. Noina viimeisinä vuosina jotka sain Rockyn kanssa jakaa, Rocky oli jo eläkkeellä, mutta sitä ennen se oli valloittanut agility-kentät isännän kanssa.

Ei kommentteja: