maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus ja muuta mukavaa!

 20.-23.6. Aah, Juhannus! Jo kolmatta kertaa suunnattiin Kannukseen Aussi-leirille ja kun siellä on niin ihanaa! Lenkkimaastot on aivan huiput, treenaamaan pääsee kun huvittaa ja ne illat... Naurua ja ilonpitoa pikkutunneille. Tänä vuonna oli oikein paljukin vuokrattu pihalle. Aivan huippua siis! Nyt löydettiin vielä aivan täydellinen rytmi päiville. Eli nukuttiin pitkään, käytiin rauhassa lenkillä ja treenaamassa ja sitten aloitettiin paljuilut, grillaamiset ja ilonpito. Valvottiin myös pitkään :) Kylläpä nautittiin. Koirista näki myös päälle, kun saavuttiin sinne ihanaan lenkkipaikkaan, että tuttu paikka oli ja niillä silmät oikein sädehti ja hyppelivät innoissaan. <3 :="" agilitya="" br="" ehk="" ei="" ensi="" esineruutua="" ett="" harmiksemme="" ja="" kuultiin="" leiri="" lke="" olekaan="" peltoj="" sopivassa="" suhteeessa.="" t="" tehtiin="" vuonna="">


 Mennessä pysähdyttiin parillakin vaki-hiekkapaikalla kävelemässä. Toisessa on tuollainen kiva kohta, joka on kuin Sahara :)

 Näissä maastoissa kelpasi testata Henniltä ostettuja varvaskenkiä. Oli ihanaa kävellä tuolla metsäpoluilla niillä! Esineruutukin oli nautinto tehdä tuohon kanervikkoon.

Parasta on tämä pieni tekojärvi, jossa koirat pääsevät pulskuttelemaan sydämensä kyllyydestä.

 Ja kyllä pulskuteltiinkin :) Laki varsinkin oli aivan onnessaan, kun kerrankin oli leluja tarjolla!

 Hyörinää ja pyörinää, touhua ja tohinaa.

Jeeeeeee!!! Missä pallo?

Seuraavalla askeleella kamera osoitti taivasta kohti ja kuvaaja kumollaan :)

 Jolly-tyttö tarkkana kuin porkkana, ettei vaan lelut lennä huomaamatta.

 Vihii!

 Paljun asennusta.

 Paljussa muutes viihdyttiin aika monta tuntia kerrallaan :)

Heippa palju!

Pois mennessä pysähdyttiin toisella hiekkakuoplla, jolla kokoa riittää.

18.-19.6. Jolly kävi päivällä akupunktiossa ja sen jälkeen suunnattiin kentälle. Lee Gibson tuli jälleen Briteistä meitä kouluttelemaan. Leen ohjaus on aika perusohjausta näin suomalaisittain ajatellen. Siinä ei turhia kikkailla. Kivoja treeniratoja kyllä oli! Eka päivä meni oikeinkin kivasti Jaken kanssa. Pystyin layeroimaan putken takaa hyppykaarenkin, se oli hieno tunne :) Toinen päivä oli paljon kamalampi... Jakella oli höyryä päässä ja niin oli meikäläiselläkin. Kaarina taas sieltä pilkisti esiin. Jaketillakin taitaa olla sivupersoona, nimesin sen Jani-Petteriksi :) Siellä me kaahotettiin... Saatiin me ehkä yksi kohta onnistumaan sillain kivasti. Puomi-putki erottelu ei onnistunut sitten alkuunkaan. Sitäpä treenaamaan siis! Joka treeniryhmälle oli eri kuviot, joten nytpä täytyykin tehdä myös ne.

15.-16.6. vietettiin tiukasti Kirkkonummella Agilityn SMiä seuraamassa. Isäntä oli Pron kanssa joukkueessa ja voitti metrilakun :) Eli pääsi pisimmälle ennen hylkyä. Eli Hyl oli joukkueen tulos. Meillä oli kiva leiri, kun ostin sellaisen halpis-puutarhapaviljongin. Käytiin kasaamassa se jo perjantai-iltana hirmuisessa tuulessa. Ei uskallettu laittaa kuin runko pystyyn, olisi muuten lähtenyt koko höskä lentoon! Mutta hyvin se toimi viikonlopun ajan. Koiratkin nauttivat, kun oltiin "telttailemassa" porukalla. Oikein kiva reissu ja hyvät SM-voittajat saatiin! Taisi maxeissa kulta ja hopea mennä molemmat ensikertalaisille. Paviljonki päätyi kisojen päätyttyä roskiin... karu kohtalo sillä, mutta kyllä se hintansa haukkui! Oli vaan niin rimpulaa tekoa, että toinen kasaus olisi tainnut jäädä jo viimeiseksi.

11.6. Viikkotreeneissä. Tein kolme eri harjoitusta meidän ryhmälle, kun oli meikäläisen vuoro sellaiset tekaista. Ihan kivat harjoitukset tuli. Ekassa oli keinulle meno sillain vastaanottamalla keinun takana. Sitä tulee harvoin treenattua ja yksissä valkkutreeneissä tuota tehtiin - eikä Jake osannut. Nytkin piti eka ottaa helpommin, mutta alkoihan tuo sujumaan! Tokassa treenissä oli keppien avokulmaa - vaikeaa, vaikeaa edelleen Jaketille, sekä keppien jälkeen hauska takaa-kiertohyppy. Siinäkin oli säätämistä, koska Jake tuli kepeiltä kesken pois, jos liian aikaisin yritin mennä ohjaamaan. Kolmas harjoitus oli putki-kontakti erottelu. Sehän sujui ihan hyvin, kontaktina oli A.

10.6. Jolly-typsy pääsi akupunktioon. Se välillä könyää kankeasti lattialta nukkumasta ylös, niin katsotaan auttaisiko tuo. Hieronnat tietty kaupanpäälle ja fyssari silloin tällöin. Noita jälkimmäisiä vaan on tullut tehtyä kyllä, mutta silti on välistä kankea. Neulat sai tökkiä ihan ilman mitään reagointeja, mutta pois ottaminen oli selvästi inhottavaa Jollyn mielestä. Kovin onnessaan se kyllä oli, kun pääsi minun kanssa kahdestaan liikenteeseen. Se myös rakastaa eläinlääkärissä käyntejä, kun on niin jänskää ja kivoja lääkäreitä.

Ei kommentteja: