perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kyllä siitä tassusta kalua vielä tulee!

Jahas, jahas. Jaketin jalka toipuu hyvää vauhtia! :) Tikit poistettiin kolmisen viikkoa sitten ja hyvin on mennyt. Vielä tuo poju ontuu jalkaansa ulkona, joskin en tiedä olisiko osittain sellaista "henkistä" ontumista. Haava nimittäin paranee kyllä hyvää vauhtia ja tassu on siistin näköinen. Viikko tikkien poiston jälkeen vielä ulkoiltiin hihnassa ja töppönen jalassa. Nyt mennään jo niin kuin ennenkin. Saikku jatkuu kyllä vielä pitkään, sillä haluan olla aivan varma, että antura on paksuuntunut ja parantunut entiselleen.

Tässä välissä muutettiin maalle, eikä koirat ole tarvinneet hihnoja sen jälkeen ollenkaan. Paitsi Jaketti sen yhden viikon ajan. Hyvin on sopeuduttu kaikki. Laki oli pari ekaa päivää vähän levoton ja ihmeissään sisällä ollessa. Ulkonahan nuo mennä viipottavat aivan onnessaan. Nyt on kuitenkin kaikki tyytyväisiä uuteen asumukseen. Aivan huippua, kerrassaan! Täällä on tilaa mennä ja temmeltää. Mahtavan mukavat ulkoilumaastot aivan vieressä.

Eilen tajusin, että meillähän on huippu nurmikenttä pihassa treenaamiseen... En silti sitä tokoa edelleenkään innostu treenaamaan, mutta Jakelle voisin kyllä opettaa ihan pelkkää irtoamista ja vahvistaa suuntakäskyjä. Noin niin kuin paimennusta ajatellen. Jospa huomenissa aloittelisi :)

Jospa sitten tuossa elokuussa jo pikkuhiljaa pääsisi pikku hiljaa aloittelemaan treenailemistakin. Toivottavasti!


Ihana suometsä talon lähellä


Oiva nurmikenttä treenamiseen



Peltoa on, missä juoksennella

Ei kommentteja: