sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Elämme jännittäviä aikoja!

Nythän on jännää aikaa :)

Lampaita kävi paimentamassa kavereidenkin koiria, mikä on hyvä juttu. Saa lampaat kokemusta vähän muistakin koirista, kuin omista. Hyvin meni kaikki paimennukset ja ihan noviisi-koiratkin pystyivät treenailemaan. Hieno homma!


Maija ja Riimi työn touhussa

Jake ja Pro ovat tietysti paimennelleet myös, joskin Jake enemmän. Nyt vaan valitettavasti ei taas enää onnistu, kun lampaat tulee sisälle. Toki siellä jotain ihan pientä, pienten tilojen hommia pystyy tekemään. Ja pitääkin tehdä, niissä Pro loistaa.

Kisaamassa kävin Lahdessa ja Janakkalassa. Lahdessa Jaketti kävi taas niin kuumana, niin kuumana! Luulin, jotta molemmat radat päätyivät hyllyiksi, mutta kyllä me perhana ekalta radalta tulos saatiin. Siinä otettiin kepit ainakin 5 kertaa uudestaan, kun milloin oli liian kiire pujotella joka väliä ja milloin liian kiire aloittaa ekasta välistä... Yliaikaa rapiat 11s :D. Toka rata oli parempi, vaikka tulos olikin hyl.

Janakkalassa oli jännät kisat, koska isännän sairastuttua päädyin ohjaamaan myös Prota! Hui, kun pelotti. Jaketin kanssa tehtiin ekalta radalt 5 (perhanan rima) ja tokalla radalla sitten putken väärä pää kutsui ja hylly pätkähti ennen kuin kissaa ehti sanoa. Ennen Pron starttia oli kyllä ihan vähän kauhuissani. Siitä on aikaa, kun olen Pron kanssa treenannut ja kisannutkin vain kerran pari vuotta sitten... Siitäkin on aikaa, kun kolmosissa olen kisannut. Onneksi Pilan Hanna ja Nanon Tanja olivat rauhoittelemassa meikäläisen paniikkia. Ekan rataantutustumisen jälkeen rauhoituinkin, sillä eihän se ollutkaan paha. Se oli oikein kiva rata. Pron kanssa 10 virhettä otettiin sieltä, mutta tulos! Toka rata oli sitten hyl toka vikalta esteeltä, sekin oli oikein kiva rata.

Pitkästä aikaa on videotakin, kun Pilan Hanna kuvasi meidät, jee!


Jaken eka rata
Jaken toka rata

Pron eka rata
Pron toka rata

Tänään oli valmennusryhmä ja Maria oli vetämässä treenit meille. Menin edelleen molempien kanssa. Jaken kanssa oli nyt taas niin vaikeaa, niin vaikeaa! Ei irrottu, hauh, hauh, räyh! Meikäläinen kaarinoi ensi alkuun ja se sai Jaken ihan sekopäiseksi. No mutta kyllä me kuitenkin treenattiin... Pron kanssa oli taas kiva mennä, kun se etenee. Se on kyllä hassu tunne meikäläiselle, kun saa vaan painella radalla, eikä se tyssää parin esteen jälkeen. Meidän pitääkin kuulemma vaihtaa koiria vähäksi aikaa isännän kanssa :) Sopii mulle! Tuo Pron kanssa meno on täydellistä terapia-agilitya meikäläiselle. Siis tutustuin rataan vain 25 esteelle saakka, koska Jakelle se on aivan riittävästi. Pron tullessa kehiin piti sitten opetella loppu ratakin ja se 35 estettä siis mentiin - käsittämätöntä! Voiko tällaistakin olla? :)

No mutta sitten sokerina pohjalla se kaikista jännin uutinen:

Meillä on uusi tulokas!





Kasi (Shepmate's Clever Boy) kotiutui meillä pari päivää sitten. Aussie siis kyseessä, koska isännän koira. Se on niin söpö ja kiltti pikku poika. Hyvin on hupsahtanut laumaan mukaan, vaikka vielä ei muut juuri sen kanssa vaivaudu leikkimään tai juuri noteeraamaan, kuin Pro.


Ei kommentteja: