sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kevät keleistä nauttimista ja tietty agilitystä

16.3. Takut-valmennusryhmä Mouhijärvellä Markon opissa. Rata oli ensisilmäyksellä aika hurja. Mutta ei se sitten ihan niin hurja ollutkaan, kun sitä meni :) Sain ihan hyviä pätkiä aikaiseksi Jaken kanssa ja kyllä myös hyvää palauttetta siitä, miten meidän meno on rauhoittunut (molempien osalta...) ja on oikein hyvän ja selkeän näköistä. Olipa se mukavaa kuulla! Treenattavia asioita nousi putki-puomi erottelu edelleen (vaikka tätä juuri ollaan viime aikoina treenattu, niin ei ole vielä valmista...), poispäinkäännös (yllätys, yllätys) ja edelleen jatkaa sitä yhdelle esteelle irtoamista. Radalla jänskätti putkesta putkeen ohjaus puomin takaa, mutta sehän olikin ihan kakunpala! Pro meni nimensä veroisella meiningillä taas. On se taitava koira, samoten kun tuo isäntäkin on aika taitava.

15.3. Isäntä oli käynyt treenailemassa Jaken ja Pron kanssa. Jake oli mennyt kepit tosi hienosti, samoiten yhdelle esteelle irtoamista oli otettu. Hyvä!

14.3. Olin työreissulla Kuusamossa ja pakko hehkuttaa husky-valjakko ajelua, jota pääsin ensimäistä kertaa elämässäni kokeilemaan.



Husky-farmin arkeen olisi kyllä äärettömän mielenkiintoista tutustua, erityisesti valjakoiden muodostamiseen ja kouluttamiseen.

11.3. Jake, Pro ja Laki saivat rokotukset, joten viikkotreenit jäivät väliin.

10.3. Pron pentuetapaaminen Janakkalassa agilityn merkeissä. Vanhukset jätettiin kotiin tällä erää ja Pro & Jake pääsivät treenaamaan. Isäntä teki ihan kamalan radan! :) Jaken kanssa totesin edelleen samat treenattavat asiat: keppien avokulma, poispäinkäännös ja takaaleikkaus. Muut sydeemit meni ok. Hienoa kyllä huomata, että kontaktit ja kepit on niin itsenäiset, että pystyn liikkumaan miten haluan niiden aikana! Pro meni tosi hienosti. Se on tosi taitava poika! Ja isäntäkin ohjaa ihan kivasti.

Aivan mahti-mukava päivä! Nuo Pron sisarusten omistajat on ihan huippusakkia, heidän kanssaa viihtyy koiren kanssa, tai ilman koiria :) Niin ja tuo Janakkalan halli oli myös aivan oivallinen. Kumirouhematto oli huippuiskussa, mukavasti tilaa treenata ja kahvio fasiliteetit myös kunnossa. Oikein jees.

9.3. Vähän otettiin edellispäivän vahinkoa takaisin, sillä keli oli edelleen mitä mahtavin! Lumikenkäiltiin pienen lammen jäälle, jossa koirat pääsivät juoksemaan ja otettiin kuvia paljon.








Lisää isännän ottamia kuvia vähän parmmalla kameralla:



8.3. Minä homehduin koulun penkillä katsellen upeata keliä ikkunasta. Sillä aikaa koirat pääsivät isännän ja Tanjan, Nukan ja Nanon kanssa laavulle nauttimaan kelistä täysin siemauksin. Kuvista päätellen aivan mahtavaa oli ollut! ...Oi, jospa oisin saanut olla muuukaaanaa...! :)

Laavu-kuvia

Koirat olivat tulleet hyvin juttuun, jopa tiukka-täti Jolly oli siivosti, vaikka muita narttuja oli paikalla.

Ei kommentteja: