torstai 7. maaliskuuta 2013

Vähän päivitystä

6.3. Jake ja Pro olivat fyssarilla. Jakella jumia pitkissä kylkilihaksissa. Prolla jotain pientä. Kaiken kaikkiaan ihan ok. Jakelle venyttelyitä! Niin joo, pitää alkaa niitä kisojakin taas katselemaan! Tässähän on ollut pitkä tauko... Meikäläisellä ei ole edes lisenssiä vielä hankittuna! Oho...

4.3. Viiko-agilitya taasen, pitkästä aikaa! Pari kertaa jäi väliin työ-kiireistä johtuen. Otin putki-puomi erottelua molemmilla ja sujui hyvin. Jakelle piti vähän muistuttaa mieleen, sitten meni kuin vettä vain. Otettiin myös pieni hyppykuvio. Siinä taasen Jake ei nyt meinannutkaan mennä putkeen, vaan puomille :) Liian hyvin jäi mieleen tuo asia.

23.2. Hyvinkään koirauimalassa uida pulskuttelemassa. Sehän oli hauskaa! Ja märkää... :) Aikamoista hulabaloota oli, vaikka Laki joutui nyt jäämään uinnista pois ihorikon vuoksi. Kiva paikka tuo oli ja kun koirat tottuivat altaaseen, niin kyllä sitä riemua riitti. Sieltä mentiin suoraan Hennin luokse iltaa viettämään ja Pron kasvis-tätikin oli paikalla.

16.2. Käväisin taas koko porukalla Takkulassa leikkimässä. Kyllä nuo tykkää, siis eritoten vanhukset! Jake ja Pro on vähän ihmeissään, kun ei niin mennäkään sitä agilitya... Tosin nyt otin jotain ihan pientä niiden kanssa.

11.2. Viikko-agilitya

Ei kommentteja: