keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Lupa hyllyttää ja Aussie-leireilyä

11.-15.7.  Lähdettiin hyvissä ajoin Hazelmoor-leirille Hartolan Kunkkulaan. Mentiin ekan mökille saunomaan ja yöpymään. Koirat juoksivat pallon kanssa itsensä aivan naateiksi. Voi sitä riemua! Vähän myös poseerattiin mökin portailla.





Sitten jatkettiin matkaa ihanan Pulkkilan harjun kautta Hartolaan. Heti perjantaina treenattiin vähän agilitya. Koitin sitä pihkuran poispäin käännöstä, joka on vaan meikäläiselle niin vaikea. Ihan meinasi käämi palaa. Lauantaina päästiin kokeilemaan vepeä! Jakettihan hyppäsi kumiveneestä, kuin vanha tekijä, mutta sillä tuo päänuppi höyryää vedessäkin... Tiedossahan se on, jotta poju helposti sekoaa vedessä ja alkaa polskuttelemaan ja ottamaan pärskeitä kiinni samalla uiden ympyrää ja haukkuen... Ei se nyt ihan niin tehnyt, mutta tokalla kierroksella oltiin jo lähellä sitä. Tehtävänä oli tuoda lelu veneeseen rannalta uiden. Se muuttui joka kerta työläämmäksi, kun Jake meinasi lähteä uimaan ympyrää lelun kanssa ja vähän jo pärskäyttikin sitä vettä . Onneksi lopetettiin :). Kivaa oli ja siihen kuumaan päivään juuri sopiva laji treenattavaksi! Sunnuntaina taas agiliidettiin ja taas meikäläisellä oli pinna kireällä. Kummaa!






Näissä maisemissa vepeiltiin


Pro sai oikeaoppisen häntäkampauksen...


Täällä isännän ottamia kuvia reissusta.


Takaisin tullessa yövyttiin taas mökillä. Koirat saivat taas rällästää pihalla, joskin meno oli paljon rauhallisempaa, kuin tullessa. Kiva reissu oli!

6.-7.7. Agirotu ja Paluu Teivoon III. No minulle se oli vasta Paluu Teivoon II ja varmasti lupa hyllyttää :). Lauantain vietin ihan turistina paikan päällä, mutta sunnuntaina startattiin sitten joukkueessa nimeltä Hakukaaren Paimenpojat. Sattui hauskasti, että joukkueessa oli Hakukaaren kaikista neljästä pentueesta yksi jäsen. Näin siis Jaketin täysveljen Orminkin. Oli samanoloinen kaveri, vaikkakin vähän kookkaampi ja pitkäkarvaisempi. Myös Jaketin kasvattaja oli paikalla, olipas tosi kiva nähdä!!!

No, itse ratasuoritukseen... Me tehtiin ainakin monta hylkyä :D. Linnan Teemu oli tehnyt ihan kivan radan, joka näytti kauhean kimurantilta kentän laidalta katsottuna, mutta ei se niin pahalta tuntunut, kun tutustumaan pääsi. Jaketti starttasi 2. koirakkona ja kipaisin sinne radalle hyvissä ajoin asemiin Jaken jäädessä starttiviivan taa odottamaan ekan koiran maaliin tuloa. Ja höps, hyvinhän se on pysynyt - paitsi nyt :) Vähän vain vilkaisin, jotta joko menivät maaliin, niin sivusilmällä näinkin jo Jaken radalla -plääh! Ei kun takaisin starttiin ja siitä sitten saman tien lentävällä lähdöllä. Alkusuunnitelmat menivät siis pipariksi, mutta siitä selvittiin kuitenkin. Kai me siitä eka hylkäys saatiin kuitenkin. Toka tuli väärästä hypystä - huiskista vaan! Kolmas väärään päähän putkeen. Neljäs ehkä saatiin, kun tapojeni vastaisesti jatkoin kesken keppien suoritusta Jaken tullessa liian aikaisin ulos... Enkä sitten yhtään tiedä pujoteltiinko se loppu oikein vai ei :) Et semmonen sähellys, mutta kivaa oli! En kuitenkaan saanut edes eniten virhepisteitä meidän joukkueesta!

Dahlströmin Katin ottamia agi-kuvia, myös Jaketista


Osallistuttiin myös pukukulkueeseen. Mähän alan olla jo ihan Agirotu-fani, käsittämätöntä!




Ei kommentteja: