tiistai 18. maaliskuuta 2014

Papua ranteeseen!

Laitanpa ihan Tanjaa varten tähän mun kuntosali-ohjelman näytille. Katotaan mitä se sanoo :)

Ohjelma:

- kuntopyörällä alkulämmöt 10 min

- vatsarutistus 3 x 15, paino 35 kg



- selkäpenkki 2 x 15



- tommonen pulley-mikälie 2 x 15, paino 20 - 25 kg



- etureidet 3 x 15, paino 10 kg (ei vaan pysyt isompaa vielä)



- vinot vatsalihakset 3 x 15, paino 25 - 30 kg



-jalkaprässi 2 eri asennossa, molemmat 3 x 15, paino 70 kg



- pakarat 3 x 15, paino 35 kg



- tommonen 2 x 15, paino 20 kg



- rintalihakset 2 x 15, paino 20 kg



- allit 2 x 12, 6 kg kahvakuulalla

- kuntopyörällä loppuun 10 min

- loppuvenyttely

Noi kuvat ei oo missään järjestyksessä. Yleensä aloitan vatsalihaksista, sitten jalat + selkä ja lopuksi noi käsi-lihakset. Painot kasvaa sitä myöten, kuin lihakset kehittyy - paitsi noissa käsilihas jutuissa pysyn pienissä painoissa, kun toi hauis tuppaa kasvamaan ihan noillakin.

Ja ettei totuus unohtuisi ja elämä vaikuttaisi liian terveelliseltä, pakko tunnustaa, jotta viime viikonlopun kisoissa Jaketin kanssa kisasin pienessä kohmelossa alle 2 tunnin yöunet takana. Ilostutin kanssa-kisaajia löyhkäämällä siltä, miltä nyt kostean baari-illan jälkeen löyhkätään. Hyi minua, tein taas sen, jota ei ikinä enää pitänyt tehdä! En tee sitä enää ikinä.

No, oloon nähden kuitenkin pysyin kohtalaisesti kartalla radalla ja saatiin sentään 2 tulosta 3sta startista. 10 ja 20. Toi 20 oli hyppäriltä, jossa tapahtui kaikkea. 10 tuli agi-radalta, jolta tuli 2 rimaa alas, muuten ihan kohtuullinen rata. Hyl-radalla oli PÖYTÄ! Vau, mutta me selvittiin siitä ihan hyvin. Sitten vaan jäi pari estettä väliin, kun tuli niin kiire putkeen... Kiva oli kisata ja meidän ekat kisat tänä vuonna.

Tänään sitten oltiin paimentamassa. Molempien kanssa otettiin poispäin-ajoa, joka oli molemmille vähän vaikeata. Jakelle sen vuoksi, että koitti väkisin lähteä kaarrattamaan, mutta saatiin sitten hyvä pätkä aikaiseksi lopuksi. Prolle siksi, että se vaan ei jotenkin nyt meinannut saada niitä lambeja liikkeelle ja meinasi vaan tulla meikäläisen selän takana. Mutta sai sekin hyviä pätkiä aikaiseksi aluksi, loppua kohti sitten hyytyi. Sitten otettiin molemmille kaarelle lähtöä ilman mitään vartaloapuja. Jake alkoi menemään oikeinkin hyvin. Pro sen sijaan keskittyi nyt minuun liikaa lampaiden sijaan, joten otettiin sillä sitten enempi semmoista vapaata liikkumista lampaiden kanssa. Siitä sai jo ohjattuakin ihan hyvin sitten kaaren ja kuljetusta. Pro myös selvästi vapautui ja alkoi olla kiinnostunut lampaista enemmän, kuin minusta. Hienoa! Kyllä siitä vielä hyvä tulee, täytyy vaan erilailla sitä opettaa, kuin Jakea.

Ei kommentteja: