tiistai 10. helmikuuta 2015

Jännitys tiivistyy...

Treenaamassa on käyty muutamaan otteeseen ja kyllä on tehnyt hyvää! Jaketin kanssa olen ottanut eri kulmia kepeille ja vedätystä niillä. Tosi hyvin kyllä on mennyt treenit. Kisoissa kun se vanha keppi-peikko on vähän nostellut päätään, niin päätin selättää sen taas. Nyt ihan hyvillä mielin odotan viikonlopun kisoja!

Tamskin kisat jouduttiin jättämään väliin, kun oltiin ralli-vankeina kotosalla. Tie oli suljettuna käytännössä koko päivän. No mutta, ehtiihän sitä sitten taas kisaamaan. Katseltiin sitten ralleja vaihteeksi.

Koirat on nauttineet ulkona olosta ja lenkeistä täysin siemauksin. Melkoista leikkiä siellä ilmeneekin. Jollykin jo leikki Kasin kanssa innoissaan - vautsi! Kasi on kasvanut ihan kohinalla ja on ihan koiran kokoinen jo. Tai no vähän pienen koiran, mutta kuitenkin. Onhan se jo reilu 5kk vanhakin. Kyllä menee aika äkkiä...

Kävin taasen pentuja katsomassa ja nyt 5 vkon ikäisinä ne olivatkin jo melkoisia epeleitä! Ei kyllä vauhtia puuttunut ja hampaat oli melkoiset naskalit. Pennut olivat eilen pentutestissä ja nyt tiedän kuka on JJ! Mutta pidetään vielä jännitystä yllä :). H-hetkeen on enää alle viikko aikaa! Meilläkin taas rotutasapaino palautuu!

Kyllä innolla odotan ja vähän jännittää millainen kaveri se JJ oikein on. Kasi kun on ollut perin helppo pentu. Mitä nyt ääntään käyttää vähän turhan herkästi.

Pentukuva-pläjäys:








Vielä saa nukkua rauhassa.

Ei kommentteja: