lauantai 2. toukokuuta 2015

Pitkä odotus palkittiin: 0!

Jaa, jaa, mitäs tässä onkaan tapahtunut Pääsiäisen jälkeen... No JJ:n silmäkulma on entistä ehompi, se parantui hyvin, eikä tötterökään menoa haitannut. Tötterö oli pois otettaessa ilmastointiteipin vuoraama... JJ sai myös toiset rokotukset ja nyt sillä on passi. Toisten rokotusten aikaa JJ painoi 10,10 kg.

Jaken kanssa kävin pitkästä aikaa Somerolla paimentamassa. Samojen asioiden kimpussa tässä treenaillaan: kaukaa hakua ja maahanmeno-sulkeisia.

Meillä oli pentutapaaminen yksi kaunis lauantai-päivä, kun JJ:n 3 veljeä ja sisko tulivat kylään. Vain yksi veli ei päässyt tulemaan. Lampaillakin käytiin, JJ ekaa kertaa. Sillä kertaa ei vielä innostunut aiheesta. Kävin sitten parin päivän päästä uudestaan, kun Maisa tuli Viiman kanssa kylään ja sitten olikin jo eri meininki. Sekä JJ, että Kasi syttyivät. Kasi oli kolmatta kertaa lampailla. Jakekin siis on päässyt vähän hommiin, kun lampaita on liikuteltu laitumelta toiselle.

Jaken kanssa käytiin myös Tuulian koulutuksessa ja siitä jäi oikein hyvä fiilis! Tein yhteen kohtaan ohjaussuunnitelman, jossa välttelin meille vaikeata poispäinkäännöstä. No, eihän se mun välttelyohjaus toiminut ollenkaan siinä ja niinpä me tehtiin poispäinkäännös! Ja vielä hyvin, Jaketti ihan yllätti! Treenattiin myös niistoa, joka myös on ollut vaikea ohjaus meille, koska Jake niin herkästi siinä tyssääkin täyden vauhdin, eikä hyppääkään. Mutta sekin meni oikein hyvin -vau! Hyviä pätkiä tuli muutenkin, mitä nyt ohjaaja unohteli rataa vähän väliä. Toi on jännä, että treeneissä helposti unohdan radan, mutta kisoissa en kyllä unohda.

Kisattiinkin Tamskin iltakisoissa Jaketin kanssa. Eka rata meni miten meni, mutta tein niiston yhteen kohtaan - onnistuneesti! Tästä olen huiman tyytyväinen. Ihan täysin en luottanut siihen, vaan jäin vähän matkan päähän hetkeksi odottamaan ja aivan turhaan. Tokalla radalla me saatiin piiiitkästä aikaa tehtyä 0-tulos, ou jee! Rata tuntuikin oikein hyvältä. Viimeisellä esteellä oli pieni jännittävä hetki, mutta menihän sekin.

Tässä se nolla-rata.


Ei kommentteja: