tiistai 24. heinäkuuta 2012

24.7.
Käytiin PM-joukkueen Hyvät, pahat ja Uma kanssa treenimässä. Tai no, Uma ei valitettavasti päässyt ja sitten me mietittiin, että kuka/ketäs ne pahat on, kun me oltiin vaan hyviä :). Tehtiin hauska pieni radan pätkä, joka ei ollut liian vaikeata vääntöä, mutta sisälsi kuitenkin tekemistä. Jaken kanssa saatiin oikein hyviä pätkiä aikaiseksi, mutta putkijarrutus oli ihan liian vaikea! Ja siitä syystä, että pienikin putkijarrutus kääntää Jaken pois putkesta... siis ihan siten, että se on ehtinyt jo mennä sinne sisälle, kääntyy puolessa välissä takaisin. Ja sitten kun ei tehnyt putkaria, niin kaari putken jälkeen oli komea. Olipa se hassua! Me taisteltiin myös Jaken kanssa siitä, saako lähdössä liikkua yhtään vai ei. Tokalla kerralla tuli vähän huono fiilis siitä (itsellä alkoi hiiltymään) ja se heijastui heti radalle. Lopetinkin treenailun sitten, etten kiukuspäissäni siellä hosu.

Myös Pro pääsi treenaamaan. Sehän meni etevästi! Silläkin oli putkijarrutus vaikea... Mutta ihan päinvastaisesta syystä, kuin Jakella. Eli vaikka tein äärimmäisen voimakkaan putkijarrutuksen (hyvä, etten mennyt putken suun eteen estämään sitä...), niin silti se jatkoi samalla vauhdilla ja raivolla eteenpäin - pituudelle, toiseen putkeen, mihin vaan! Sitä sitten vahvistettiin palkkaamalla, niin alkoi toimimaan. Mutta siis todella voimakkaan putkijarrun sai silti tehdä. Ja heti, kun lelu ei ollut kädessä, alkoi taas valumaan. Treenattiin siis myös niin, että ilman lelua sisään, mutta palkka tuli silti putken jälkeen.

Ai niin! Jake meni loistavasti kepit, vaikka oli avokulma!!! Vaati todellakin sen, että olin ihan paikallani sen mennessä sisään ja pari väliä vielä siitä. Hienoa, mahtavaa, upeeta!

Ei kommentteja: