maanantai 30. heinäkuuta 2012



30.7.

Tarkoitus oli mennä näin loman alkajaista juhlistamaan laavulle. (Ilman makkaraa, kun oli mennyt päiväys umpeen :). Mutta sitten juuri ennen laavua Jollyn haukahdellessa sieltä kuului vastahaukku. Joten käännyttiin pois ja tehtiin sen sijaan ihan vaan lenkki. Illalla isäntä meni Jaken ja Pron kanssa  agi-treenaamaan ja meikäläinen käväisi Jollyn ja Lakin kanssa metsän siimeksessä esineruutuilemassa.

Tein ensin ruudun (40x40 askelta) ja sitten lenkille. Koska viimeisestä esineruudusta on ... kauan aikaa..., muistuttelin mieliin viemällä esineet koiran nähden ruutuun. Ensin Laki kehiin, koska Jolly ei ole maailman innokkain esineruutuilija... Sen täytyy vähän kerätä kierroksia autossa, että onnistuu. Vein kaksi esinettä Lakin odottaessa. Ensimmäinen esine löytyi hienosti! Sitten vähän jämähti. Laki pysyi kyllä hienosti ruudussa, mutta pyöri siellä aika pienellä alueella. Muutaman kerran lähetin uudestaan, niin ymmärsi lähteä toisestakin päästä katsomaan ja löytyihän se toinenkin esine. Laki oli aivan täpinöissään! Jollylle sama juttu. Sehän haki niin innokkaasti ja nopeasti molemmat esineet, vaude. Toisella kerralla laitoin kolme esinettä ja vähän vaikeampiin paikkoihin ja vaikeammat esineet. Laki ensin ja nythän se meni kuin vanha tekijä, tosi hienosti haki kaikki kolme! Se on sinnikäs kaveri kyllä. Jolly-tyttönen... haki ensimmäisen esineen hienosti, mutta sitten tökkäsi. Ei sitten millään... kiersi jo selkäni taakse pois ruudusta ja alkoi sitten tarjoamaan keppejä... No, vein sen autoon ja otin Lakin hakemaan puuttuvat esineet. Ja hienosti se poika ne toikin. Selvästi Lakin lemppari! Täytyypä tuota käydä tekemässä, jätin ruutumerkitkin paikoilleen. Kivaa oli!

28.7.

PiirM-kisat Orivedellä. Oli pitkä ja helteinen päivä! Mentiin paikalle jo yhdeksitoista. Onneksi kentän reunalla oli loistavat varjopaikat nurmialueella ja kun autokin saatiin varjoon, niin mikäs siinä päivää viettäessä! Pro teki isännän kanssa kolmosluokan korkkauksen ja molemmilta radoilta tuloksena 10 vp. Ei huono korkkaus, radat oli ihan hyvät! Myös Pron äiti Daa meni isännän kanssa ja se olisi kyllä vaatinut alleen ehkä toisenkin treenikerran yhdessä :). Hyl tuli molemmilta radoilta, mutta hauskaahan se vain oli. Välillä kävelyttelin kaikkia koiria ja otin Jollyn siihen tuolialueella nautiskelemaan tapahtuman menosta. Voi kun tyttönen olikin onnellinen ja elementissään. En kuitenkaan silloin viitsinyt ottaa, kun radalla tapahtui jotain, se nimittäin heti taisi muistaa, että hänen pitäisi olla tuolla radalla :).

Lopulta päästiin joukkue-asiaan. Jaketti meni meidän joukkueen ekana koirakkona ja täytyy sanoa, että olipa pitkästä aikaa todella huono rata... Meni ihan käpertymisohjaukseksi... No, ei se mitään, Jake oli mielestään PARAS, kun sai niin hienon palkinnonkin radan jälkeen (siis köysilelun). Siitä pidettiin tiukastsi kiinni ja pitkään. Isäntä ja Pro tekivät myös hylyn (oltiin eri joukkueissa). Näp-näppärä joukkuetoveri Sannan kanssa teki oikein hienoa rataa! Voi että olen tuohon koiraan ihan lääpälläni. Hyl sieltäkin tuli, mutta on NIIIIINNN HIENO koira!!! Ja hienoa menoa! Ah!

27.7.

Osallistuin meidän seuran fysiikkatreeneihin Tanjan vetäminä. Yllätyin ihan miten hyvin jaksoin ja treeneistä suorastaan energisoitui! Oli aivan huippuhauskaa ja tehokasta! Sillä aikaa kun me huhkittiin hiki hatussa, isäntä treenasi Pron ja Jaken kanssa viereisellä kentällä. Jakelle keppejä.

Ei kommentteja: