maanantai 23. heinäkuuta 2012


Vaihdetaas tuo kotisivujen blogi tänne. Uudelta koneelta on vaikeuksia päästä päivittämään kotisivuja... Plääh. Tähän astinen blogeilu siis täällä. Eli kolmas eri käyttötarkoitus tälle blogi-sivustolle :). Jos tämä kerta nyt toden sanoisi! Onneksi en ole tätä poistanut.

22.7. Liedossa MM-karsintoja seuraamassa. Oli tosi hienot karsinnat ja mahtavia ratoja! Wow! Ja hyvät joukkueet saatiin Suomea edustamaan. Kiitos Katille matkaseurasta!

20.7. Lähdettiin ilta-ajelulle Sääksmäen maisemiin. Minun mummola on siellä ja ajeltiin kylää ristiin rastiin. Se on semmoinen oikein idyllinen ihana maalaiskylä. Pysähdyttiin isolle vanhalle hiekkakuopalle koiria ulkoiluttamaan. Siellä oli tilaa koirien juosta!

19.7. Ylökk:n iltakisat. Noh, ne kepit koituivat kohtaloksi molemmilla radoilla ja hyl molemmilta. Kepit on nyt ihan hajalla Jakella. Ei kannata kisata ennen kuin ne on kunnossa. Tosin unohdin tämän toteamuksen heti kotiin päästyä ja ilmoittauduin meidän omiin kisoihin elokuulle :). No, onhan tässä aikaa treenata! Ratoihin sisältyi myös hyviä pätkiä, erityisesti ensimmäiseen. Kontaktit olivat jälleen kerran aivan loistavat. Ekalla radalla tuntui muutenkin yhteistyö kohtuullisen hyvältä. Toka rata meni hulinaksi kyllä. Mutta pikku-Pro on kyllä nimensä veroinen! Se nousi jo 3-luokkaan :) Hienoa!

16.7. Minnan treeneissä oli ohjaajien keskittymis-harjoitusta. Hypyt oli numeroitu ja järjestys tuli Minnalta. Siinä piti sitten suunnitella rata mielessään kuvitellen. Eka kerta meni ihan kohtuudella. Sitte muut tulivat vielä häiriköimään suunnittelun ajaksi. Sillä kerralla meninkin sitten itse siihen hätäily-moodiin, enkä tehnyt kunnon selkeitä ohjauksia, vaan sitä "käpertymis-ohjausta" :) Kolmannella kerralla meni paremmin. Sitten vielä treenailtiin pikku pätkää, josta joku hyvä veto saatiinkin. Jopa kepit takaaleikkauksella muutamaan kertaan - ohoh! Kivat treenit oli!

Ei kommentteja: