tiistai 7. toukokuuta 2013

Treeniä ja kisaamista

3.-5.5. Hienon hieno koulutusviikonloppu, johon mahtui monta aihetta. Alatalon Vappu tuli kouluttamaan meitä. Perjantaina käytiin läpi mentaalipuolen asioita ja sieltä tuli monta asiaa taas korvan taakse. Tuo oma viretila on ihan yhtä tärkeä, kuin koirankin. Ja kyllä... minäkin olen höyrypää! Tarvii vissiin ottaa samanlaiset keinot käyttöön, kuin Jakelle :D.

Lauantaina olti motivointiklinikan vuoro. Osallistuin Jaken kanssa juurikin liian korkea vireen hallinnan vuoksi. No, me ollaan tehty paljon jo oikein noita asioita. Hyvä oli kuitenkin taas huomata, kuinka me lietsomme toisiamme ja höyryämme sitten yhdessä...

Sunnuntaina hyppytekniikan jatkokurssi. Jaketti on taitava hyppääjä. Ainoa ongelma tässä, niin kuin kaikessa muussakin on se vireen pysyminen aisoissa. Saatiin taas lietsottua toisiamme vähän liikaa... Itse asiassa nyt täytyy keskittyä tuohon omaan vireenhallintaan! Jaketti alkaa olla jo aika hyvin aisoissa sen suhteen, minä en :)

27.-28.4. Mentiin Turkuun kisaamaan. Tsau ja ATT järjestivät kista ristiin, toisena päivänä 1-2 ja toisen 3-luokille. Hyvä systeemi ja kun hallit on niin lähekkäin, niin siirtymä Jaken ja Pron kisoihin oli perin helppoa.  Mahdollisuus olisi ollut osallistua peräti 7 kisaan viikonlopun aikana, mutta pidettiin maltti osallistumisissa ja ilmoittauduin vain kahdelle radalle molemmille päiville.

Lauantaista täytyy ilolla mainita, että nyt oli vire oikein hyvä Jaketilla! Se oli iloinen ja rento, eikä ollenkaan höyrypää. Radat tuntuivat oikein kivoilta, joskin kepit kuitenkin epäonnistuivat molemmilla radoilla. Sunnuntaina vire nousi vähän korkeammalle, mutta ei kuitenkaan niihin överi-mittakaavoihin. JA tällä kertaa kepit onnistuivat molemmilla radoilla!!! Jeeee!!! :))). Sunnuntaina majailtiin Markon autossa, kun ei otettu huomioon tätä ongelmaa Jaken ja Pron starttien sattuessa samaan kellonaikaan eri halleissa... Välimatkaa kuitenkin sen verran, että majapaikka koirille oli suotavaa olla siinä kisahallissa. Jos olisi tajunnut ottaa sen häkin mukaan... Mutta onneksi Marko pelasti meidät hädästä :).

Lauantain radat
B-rata
C-rata

Sunnuntain radat
B-rata
C-rata




24.4. Otin Jaken mukaan treeniryhmääni ja tehtiinpä sitten hypyn tarjoamis-treeniä, kuten Elina ohjeisti. Voe mahoton sitä haukun määrää! Jakella kiehahti huppuun, kun piti alkaa itse miettimään mitä pitäisi tehdä... Ensin laitoin sitä maahan jäähtymään, mutta eihän sillä tyylillä sitten siitä tarjoamisesta mitään tullut. Joten itselle jäitä hattuun ja sen haukkumöykän säestyksellä sitten harjoiteltiin. Kyllähän se Jake alkoi sitä hyppyä ihan hyvin tarjoamaan, mutta meteli oli korvia huumaava... Tarvitsee jatkaa  :)

Ei kommentteja: