tiistai 20. elokuuta 2013

Hierontaa, fyssaria, akupunktiota - koirille tietysti!

20.8. Jake ja Pro kävivät Elinan osaavissa käsissä fyssarilla. Jake oli pahemmin jumissa, kuten tavallista. Kylläpä se poika nautti käsittelystä! Oli aivan töttöröö sen jälkeen. Prolla oli jumia oikeanpuoleisessa SI-nivelessä ja ylimenokohdassa. Jaketille kylkivenytyksiä lääkkeeksi ja Prolle orava-asentoa. Sen lisäksi parin päivän lepo, joten viikkotreenit jäi väliin.

Innostui leikkimään Lumian Creative Studiolla niin, etten nukkumaankaan meinannut malttaa :) Ihan kivoja kuvia tuli:






18.8. Omissa kisoissamme starttasin Jaken kanssa. Kepit... onsenypirulauta!!! Pyhyy. No, ekalta radalta 15 vp, kun tuli yksi rima alas ja sitten keppejä otettiin pariin kolmeen otteeseen ennen kuin onnistui. Täytyy tosin myöntää, että oli sijoittunut aivan pöllösti itse keppeihin nähden. Toka rata oli taas vähän hulinaa. Nyt Jakella oli kyllä täydet mahdollisuudet onnistua kepeillä, mutta silti vasta toisella yrittämällä lähti ne menemään. Sitten se tuli putkesta niin lujaa keinulle, että lipsahti alas sieltä kesken, joskin sinnikkäästi kaikkensa tehden yritti pysyä laudalla. Tuomari hylkäsi kuitenkin meidät tässä vaiheessa. Pari estettä sen jälkeen räpellettiin ja sitten A:lle tullessa päätin, että nyt rauhoitun ja rauhoitan menon. Siitä eteenpäin menikin hyvin. Harmi vaan, että liian myöhään tuli tommonen mieleen :). Jälkeenpäin kun pohdiskelin, niin koko aamuna ei tullut mieleen mikään näistä asioista, jotka ovat itseni kannalta tarpeellisia läpikäydä ennen startteja: 1. rauhoitu 2. älä lyö koiralle luuria korvaan 3. hyvä asenne. Seuraavissa kisoissa (Laukaassa) kirjoitan ne kyllä kämmeneeni ylös!

Kisojen jälkeen suuntasin metsää rauhoittumaan ja kerättiin kanttarelleja koirien kanssa :).

16.8. Isäntä kävi päivällä treenailemassa Pron ja Jaken kanssa.

13.8. Eh... Meikää väsytti niin, että pistin isännän itekseen molempien koirien kanssa viikkotreeneihin. Kiltisti se meni :) Ja olivat treenanneet ja Jake oli mennyt keppejä hyvin. Hyvä-hyvä!

12.8. Himpetin Jepu on muuttamassa Jyväskylään! Meidän kiva luotto-hieroja lähtee :(. Noin muutenhan Jyväskylä on oikein kiva paikka, joten mikäs siellä ollessa :). Onneksi Jepu tuli vielä ennen lähtöä hieromaan Lakin ja Jollyn. Mut mitäs me ny sit tehään???!

8.8. Jolly akupunktiossa. Typsy on oppinut jo rutiinit miten homma etenee. Heti, kun astutaan ovesta sisään, niin menee vaa'alle punnitavaksi (tekee sen kyllä myös pois lähtiessä ihan varmuudeksi :). Sitten odotellaan nätisti, että pääsee kivan eläinlääkäri-tädin rapsuteltavaksi ja tunnusteltavaksi. Nyt kun tuli sitten aku-piikit esiin, niin Jolly tuumasi, että tämä riittää! Se yritti reppana tarmokkaasti kiivetä syliini turvaan. Eipä se nyt auttanut, vaan kyllä ne piikit tökittiin paikalleen. Akupunktio on tepsinyt todella hyvin Jollyn jäykkyyksiin, jotka ovat enää muisto vain! Tästä eteenpäin mennään kuukauden väliajoin akupunktioon.

Ei kommentteja: