sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ihana Jake!

8.9. Nokian kisat. Vitsi että olen tyytyväinen! Eka radalta otettiin 10 vp, kepeiltä ja 1 rima. Kepeille Jake tuli niin lujaa, että ei taipunut tokaan väliin. Riman tiputukseenkin oli selkeä ohjauksellinen syy. Toka rata oli meikäläisen puolelta vähän hätäisempi, mutta vain yksi rimantiputus sieltä. Tuloksena siis 5 vp ja sillä päästiin 3. sijalle! Siis olin niiiiiin onnellinen noiden ratojen jälkeen! Aivan mahtavaa :) Ihana Jaketti!

Radat löytyy täältä.

 Toka radan tuloslista. Aika oli vauhdikas, harmi se yksi rima!

Jäähdyttelylenkillä ihana utuinen näkymä avautui.

7.9. Äkkilähdöllä Somerolle treenaamaan - ja aussie-porukassa taas :D. Pitkään mietin kumman kanssa paimennan, Jaken vai Pron. Päädyin kuitenkin Jaken kanssa paimentelemaan, sillä en nyt vaan oikein malta olla menemättä sen kanssa... Sitä paitsi kouluttaja on bortsu-ihminen itsekin, joten ajattelin sen natsaavan näin. Ja oikeassa olin! Käytiin kolme kertaa lampailla, eka kerta pyöröaitauksessa ja kaksi kertaa isolla laitumella. Oli isoin laidun, missä olen tähän mennessä paimentanut ja myös lampaita oli isoin lauma tähän mennessä. Olin aivan innoissani! Pyöröaitaus meni helposti, tehtiin peruskokoamista ja pieniä kuljetuspätkiä. Keskityttiin siihen, että Jake oikeasti menee maahan heti, eikä joskus ja jouluna. Olin oikein tomera - hyvä minä! Tokalla kiekalla isolla laitumella korjattiin sitä kaarelle lähtöä. Nyt ymmärsin miten meikäläisen pitää lähettää Jake kaarelle- ja alkoihan se sujumaan. Jouduin aika tiukkaa palautetta Jakelle antamaan. Kerran jopa kirota pärräytin :-o. Kolmannella kerralla otettiin poispäin ajoa ja se oli oikein hyvä treeni Jakelle! Se alkoi todella hyvin keskittymään, oli rauhallinen ja vaan oikein hyvä! Tuli semmoinen yhdessä tekemisen meininkin <3 .="" iv="" mukava="" oikein="" p="" paimennusp="">

Laitumessa riitti kokoa ja lammaslauma oli vissiin semmoinen 20-päinen


 Tässä puikoissa yksi kurssin aussiesta. Siellä oli kyllä oikein vakuuttavia nuoria paimenen alkuja!


Ankoille ja naudoillekin olisi ollut mahdollista mennä, mutta meikä pysytteli lampaissa. Madde sen sijaan pääsi ankoillekin.


5.9. heh, tein sen taas! Eli tupla-buukkauksen. Onnellisena ostin irtovuorot ProCanikselle torstaille sekä Jakelle, että Prolle. No, sittenhän huomasin, jotta koulupäivähän se meikäläisellä... No, onneksi on tuo isäntä, joten nakki viuhahti siihen suuntaan ja koirat pääsi treenaamaan. Oli mennyt kuulemma oikein hyvin ja Jake oli ollut ihan huippu myös ( Prohan on aina...).

Ei kommentteja: