tiistai 17. syyskuuta 2013

Pässihuutokauppaa ja agi-kisoja

14.9. Startattiin omissa kisoissa. Eka radalla olin ihan tyhmän hätäinen alussa ja sen vuoksi otettiin sitten hylly. Tyhmyydestä rankaistaan - ja niin pitääkin! Hyvää pätkää kuitenkin tuli myös. Tokalla radalla menetin yhteyden hetkeksi, vaikka juuri siihen edelleen panostan. Sen seurauksena rima alas. Myös kepit jouduttiin ottamaan toiseen kertaan, joten tuloksena 10. Hyvää pätkää tälläkin radalla kyllä. Tuo yhteydenpitäminen alkaa tuottaa tulosta. Jaken vire on myös nykyään oikein hyvä. Ollaan siis päästy eteenpäin! Hihhei!

Tässä jälkimmäinen rata

13.9. Vaikkei olekaan koirajutuista sinänsä kyse, niin pakko kertoa pässihuutokaupasta :). Käväisin Hämeenkyrössä lammasseminaarissa, jonka yhteydessä oli pässihuutokauppa ja myös paimennusnäytös. No, itse asiassa en nyt varsinaisesti huutokauppaa jäänyt seuraamaan, mutta seminaarin kuuntelin ja tietysti paimenkoiranäytöksen katselin. Paimentamassa oli Irlannista tuotu bortsu ja ohjaksissa SPKY:n puheenjohtaja. Tosi hienosti meni ja on se bc vaan aikamoinen työapu!

Nämä ihanat kuvat sain maalaismiljööstä napsaistua:



Tämä on zoomattu Lumia 1020 todella kaukaa! Alla kuva jossa näkyy kuinka kaukana kohde oikeasti on.



Vaikka en hevosihmisiä olekaan, niin tämä näky kyllä sai houkuttamaan, että jospa oisin saanut olla muukaanaa!



12.9. Jolly-typsy akupunktiossa. Edelliseen kertaan oli nyt kuukausi aikaa. Ja seuraavan kerran mennään 6 vkon päästä. Nyt oli eka kerta, kun Jolly vinkaisi neulojen laitoin yhteydessä... Ja meikäläiselle heti tuli päähän vaikka mitä kauhukuvia! Mutta hyvin se meni ja Jolly taas selvästi reipastui, venytteli kotona sekä etu- että takapäätä -> iloinen asia! 

Illalla kävin HLU:n järjestämässä seuratoiminta-koulutuksessa. Mukana oli tommosia "vähän isompia" urheiluseuroja myös :) Kuten Ilves ja HJS. Heillä ehkä vähän eri mittakaavassa tuo touhu. Mutta kyllä se vaan seuran koosta riippumatta tuntuu samat ongelmat olevan talkoo-osallistumisen ja muun osallistumisen kanssa. Myös kaupallistuminen näkyy muissakin seuroissa. Meillä on itseasiassa aika hyvin asiat! Ensi viikolla jatkuu aiheella yhteistyökumppanin hankinta.

10.9. Viikkotreeneissä. Koska illan joka ryhmästä oli niin paljon pois, niin yhdistettiin kaikki ryhmät ja Taija yllätyksekseen sai meidät kaikki koulutettaviksi. (Kannattaa käydä usein FB:ssä, ettei pääse yllätyksiä syntymään ;). Tehtiin semmoinen 18 esteen ratatreeni, joka oli edelliseltä ryhmältä jo valmiina. Päätin Jakella keskittyä siihen yhteyden pitämiseen ja Prolla itsenäisiin kontakteihin ja keppeihin. Isäntä oli hallituksen kokouksessa, joten meikä pääsi puikkoihin molempien koirien osalta. Pääsin tavoitteeseeni molempien koirien kanssa! Jaketin kanssa saatiin oikein hyvin yhteys pidettyä. Treenattiin myös (jälleen kerran) putki-puomi erottelua, joka taas alkoi menemään oikein hyvin. Mutta saapa nähdä, kun seuraavan kerran tulee sama eteen... Pro osaa sen hienosti. Pron kanssa päästiin hienosti koko rata läpi, ainoastaan pari rimaa tuli alas, kun tein vähän myöhäisiä kökkövalsseja. Toisella tavalla tehtynä meni ihan ok. Jakenkin kanssa saatiin oikein hyvää pätkää aikaiseksi. Kivat treenit! Ja kiva oli Taijan opissa olla!

Ei kommentteja: