maanantai 7. lokakuuta 2013

Agilitya syksyn kauneuden keskellä


6.10. Janakkalassa jatkettiin. Isäntä nyt vuorossa Pron kanssa. Ja radat olivat erinomaiset. Eka ja toka rata tosin hylyt, kun sujuvasti käväistiin väärällä esteellä matkan varrella, muuten puhtoista menoa. Viimiseltä radalta 5 vp muurinpalikasta. Oli kyllä hyvännäköistä menoa! Voi kun itsekin osaisi tolleen.

5.10.  Janakkalassa kisaamassa. Otin reteesti kolme starttia, vaikka se kolmas yleensä onkin meille liikaa. Eka ja toka rata 15 vp ja viimeinen oli kuin olikin liikaa -> hyl. Hyviä pätkiä taas tuli, mutta kepit ei onnistunut millään radalla kerralla. Ekalla radalla tuli vielä pyörähdyksiäkin ennen putkeen menoja, mutta niistä ei tuomari rokottanut. Ihan kivalta kuitenkin tuntui nuo radat sinänsä. Illalla mentiin Hennin luokse iltaa viettämään ja yökin siellä vietettiin. Ihanat pellot siinä vieressä, oli hyvä käydä lenkillä! Pron kasvistäti Missu ja Juha tulivat myös istumaan iltaa. Aivan tosi kivaa oli meillä!


3.10. Jepu kävi hieromassa koko nelijalkaisen porukan. Kylläpä nuo nauttivat. Me kaksijalkaiset sitten jäykkäselkäisinä könyttiin ylös lattialta lopuksi... Tasan ei käy onnen lahjat!

30.9. Isäntä taas laitettiin viikkotreeneihin molempien koirien kanssa. Kiltisti meni. :)

29.9. Ei koirajuttu, mutta eläinjuttu :) Käytiin Johannan ranchilla vierailulla tutustumassa siihen touhuun. Olipas siellä monenlaista eläintä! En edes tiennyt, että kanojakin on niin monenlaisia...

Tässä parit tuttavuudet:


Kalkkunat on kilttejä, niitä voi silittää :) Mun uskomus oli, että niitä pitää juosta karkuun!




Tää oli joku risteytyskana, vinkeen näköinen kyllä!


kultafasaani

28.9. Jänesniemen Elinan koulutus. Olipa tosi kiva treenirata! Siinä oli vauhtia ja monta erilaista vaihtoehtoa tehdä sitten tekniikoita vaativat paikat. Alussa sain ihan kivan suunnitelman toteutettua, jossa ensin pelkäsin jotta ehdinkö - ehdin! Ja suunnittelin vielä ihan itse sellaisen vaihtoehdon, jota Elinakin suositteli :) Jee! Jake meni kepitkin oikein, vaude! Vielä yksi vaude siitä, että jouiduin yhdessä kohdassa ihan kunnolla jarruttamaan Jaketin menoa, ettei hakeutunut väärälle esteelle, vaan teki tiukan käännöksen. Aluksi tein tietty semmoisen hellän jarrutuksen, kun Jake yleensä niin herkästi kääntyy, ettei välttämättä sitten edes mene sinne esteelle... Nyt todellakin meni. Jouduttiin jarruttelemaan useampaankin kertaan, että tuli tarpeeksi voimakas jarru. Ilahduttavaa! Oikein hyvä treeni ja mukavaa oli.



Jäähdyttelylenkillä, aivan upea auringonlasku!


Ei kommentteja: