keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Huh - ei tullut nollaa ja mahotonta menoa tiedossa!


29.10. Kesäkauden päättäjäistreenit. Vielä oltiin ulkokentällä, kun oli niin lämmintä. Isäntä teki semmoisen kokoelma radan edellisviikonlopun kolmosten kisoista. Jake kävi jotenkin ihan kuumana taas... Jäätiin takkuamaan kepeille... ylläri! Ei sitten millään... Vaihdettiin sitten koiria, menin Pron kanssa ja isäntä Jaken kanssa. Isännän kanssa Jake ei uskalla kuumita ihan sillain, kuin minun kanssa. Nyt se oikein yritti keskittyä niihin keppeihin, mutta olipa vaikeata silti. Luulen, että tuo pimeys kyllä vaikuttaa jonkin verran tähän. Viikonlopun kisoissahan Jake meni kepit todella nopeasti.

Näiden treenien jälkeen siirrytään talvikauteen ja me ei nyt otettu ryhmäpaikkaa. Ollaan semmosia vapaa-treenaajia :) Eli käydään silloin, kun tuntuu siltä. Samalla jään tauolle kouluttamisestakin, joten täähän nyt menee ihan mahottomaksi menoksi! :D

27.10. Isäntä taas kisaamassa, nyt Pron kanssa. En sitten suunnitelmista huolimatta mennytkään paikan päälle katsomaan, vaan suuntasinkin metsään loppulauman kanssa tekemään esineruutua.

Lakille 4 esinettä metsään ja tällä kertaa oli namipalkatkin mukana. Haki oikein hyvin. Tosin ekan esineen löydettyään ja kun oli tulossa se suussa minua kohti, sai matkalla hajun toisesta esineestä ja eka tipahti siihen paikkaan. No, toi sen toisen esineen sitten. Tokalla haulla toi sen eka tiputtamansa esineen ja sen jälkeen normaalisti loput.

Jollyn ruutu oli taas laaja ja lavea :) Se toi ekan esineen hyvin. Tokalla esineellä kävi samoin, kuin Lakilla, eli tiputti sen saatuaan hajun kolmannesta esineestä. No, seuraavalla haulla toi sen tiputtamansa. Viimeinen löytyi kanssa lopulta. Jollylla tällä kertaa kesti tuo etsiminen kauhean kauan, vaikka koko ajan tarmokkaasti niitä etsi. Ehkä se ruudun laajeneminen vaikuttaa tuohon...

Jakelle tein nyt samalla tavalla, kuin muillekin. Eli vein esineet (4) ruutuun Jaken odotellessa autossa. Yhden vein ihan takarajalle ja loput aika tasaisesti siitä etureunaa kohti. Jakehan on tällä hetkellä paras tässä :) Eka este nousi melki heti ja saman tien sen saadessa esineen suuhun, sen ainoa ajatus on tuoda se mahdollisimman nopeasti meikäläiselle, että pääsee leikkimään. Toka ja kolmaskin esine löytyivät nopsaan. Sitten neljäs (se kauimmainen) esine vähän takkusi. Vaihdoin lähetyskohtaa ruudulla, mutta Jake meinasi jäädä siihen lähelle vaan pyörimään ja jo vähän turhautuikin. Tein sitten valeheiton sinne kauas ja se auttoi. Jake lähti ruudun takareunaan, sai hajun esineestä ja toi sen taas vauhdilla. Mukavaa oli!

26.10. Isäntä meni Jaketin kanssa kolme rataa Tamskin kisoissa. Mun siis piti olla työreissulla, joten isäntä ilmoitti itsensä ja Jaken kisoihin. En sitten raatsinut vaatia ohjaajan vaihdosta, kun tuo oli niin innoissaan ;). Kyllä mua jännitti! Kun haluan itse tehdä ne nollat sitten joskus Jaken kanssa... Todella hyvät oli kaikki radat! Kaksi ekaa erityisesti, kolmannella Jake tuttuun tyyliinsä jo vähän liikaa kuumui. Eka rata oli hyppis ja se oli sujuvaa menoa. 3 rimaa tuli kuitenkin alas siltä radalta. Toka rata oli ihan älyttömän hyvä! Siinä jo hiki kihosi otsalle, kun näytti nollaa pukkaavan! Onneksi kolmanneksi viimeinen rima sitten tipsahti - huh! Kolmannella radalla tuli yksi rima ja kielto putken suulta, kun Jake kiehahti ja alkoi hyrräilemään ja haukkumaan putken suun edessä sen sijaan, että menisi sinne... huoh! 

24.10. Jolly akupunktiossa. Hyvin meni ja oli niin ilo katsella sen jälkeen, kuinka Jolly venytteli nautinnollisesti takapäätäänkin :)

Ei kommentteja: