maanantai 18. marraskuuta 2013

Hyvä veto pahalla karmalla

On ollunna hilijasta nyt treenirintamalla meikäläisellä! Isäntä on käynyt koirien kanssa treenaamassa, mutta meikä ei oo päässyt :(. Ei siis olla nyt missään viikkotreeniryhmässä, joten ei oikein ehdi milloinkaan mennä sinne, paitsi päivällä ehtis. No, vuodenvaihteen jälkeen tämä tilanne onneksi helpottaa! Aamukampa jo hankinnassa :).

Pakko avautua vähän tuosta lenkkeilystä tähän aikaan vuodesta. Kun mähän tykkään mennä ihan umpimetsään. Sinne, missä ei ole edes polkuja eikä mitään. Siellä saa normaalisti kohtuullisen rauhassa tallustaa. PAITSI kun tulee syksy. Ensin siellä juoksee mummoja pylly pystyssä ämpäreiden kanssa. Ei täältä seudulta niin korpea löydykään, etteikö sinne joku marjoja tulisi poimimaan. Ei siinä mitään, kyllähän marjoja saa ja pitää kerätä, mutta tekisivät sen siihen aikaan, kun mä en oo siellä :P. No, sitten kun siitä on selvitty, alkaa vielä pahempi vitsaus: metsästys. Jepu jee, marjamummot on vielä ihan harmittomia ja vaarattomia tapauksia. Mutta metsästyksen aikaan vilahtelee mielessä nää vahingonlaukaus-lehti jutut yms. semmoiset kivat. Enemmän kuitenkin koirien takia pelkään, koska mua todennäköisesti ammuttaisiin vain vahingossa, mutta koirat saattaisivat saada tarkoituksella luotia niskaan. Siispä kaikin keinoin yritän välttää metsästäjiä. Mutta kun ne valtaa koko hemmetin metsän kerralla. En uskois, että nämä sanat tulee mun suusta, mutta kyllä ne vaan tulee: onneksi illalla on pimeätä yhä aikaisemmin! Silloin siellä ei ole ketään. Koko metsä itsellä taas :)

No, käytiinhän sitä sentään kisaamassa Janakkalassa vuoropäivinä isännän kanssa. Lauantaina oli siis Pron vuoro ja kyllä oli hyvin mennyt, kun nollankin pukkasi! Harmi, kun ei videolle tullut. Jaketti sitten sunnuntaina vuorossa. Eka rata oli mölö, mutta toka rata jo ihan kiva. Koin kyllä Karman Lain siinäkin, koska juuri käväisi ajatus mielessä "ei yhtään virhettä vielä", niin seuraavalla esteellä tuli. Ehkä ajattelin kaksi kertaa niin, sillä sitäkin seuraavalla sitten vielä. Tai sitten se karma oli vaan hyvin paha. No, 10 vp ja kuitenkin ihan nätti rata. Mukavvoo oli!


Auringonnousu oli huikaiseva kisapaikalle ajellessa. (Katoin mä välillä tietäkin)



Siinä se on :) Se ihan hyvä veto pahalla karmalla.

Kisoissa muuten keskityin omaan mielentilaan kovasti. Hain semmoista "sohva-mielentilaa". No, itse asiassa kisoissa meillä on ollut jo hyvät vireet Jaken kanssa, joten täytyy seuraavissa treeneissä sitten hakea tuo mielentila.

Ei kommentteja: