keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Me tehtiin ihmeitä - ensimmäinen 0-voitto!

24.11. Tamskin kisoissa pari starttia kisattiin. Eka rata oli hyppäri, jolta tuli tulokseksi 10 vp omista hömelöistä mokista johtuen. Eka kielto tuli ihan sen takia, kun LUOTIN KÄTEEN, perhana! Pitää ne kädet nyt yrittää todellakin jättää lähes kokonaan pois. Auttaiskohan amputointi? Eli muu ruumis liikkui liikaa eteenpäin, koska luotin, jotta käsi ohjaa oikealle esteelle. Jake tuli sitten muun ruumiin perässä, eikä kättä katsonutkaan. Toisessa kohdassa tuli kielto, koska tein valssin myöhässä, koska en luottanut että Jake menee oikein. Siis varmistelin! Mutta rata oli kyllä kokonaisuutena oikein hyvä!

Ja sitten me tehtiin se!!! Agi-radalta tehtiin kuin tehtiinkin NOLLA (0)!!! Me tehtiin ihmeitä :) Keskityin todella Jaken kanssa tekemiseen, eikä tällä kertaa mielessä käynytkään mitkään ylimääräiset ajatukset, kuten Janakkalassa taannoin. Ihan huippu fiilis sen jälkeen, ja naama ei osannut lakata hymyilemästä. Ai niin ja vielä voitettiinkin sillä sitten. Oiih!


 
Tähän vielä yhdeltä iltalenkiltä kuva :) Törmättiin myös kettuun.




23.11. Nyt mentiin Äetsään Elinan oppiin. Jälleen keskityin omaan fiilikseen ja siihen, että en kiristy missään vaiheessa. Nyt oli vaikea treenirata, joten keskittyä todella pitikin. Jäätiin tankkaamaan poispäin-käännöstä, joka ei ole ikinä sujunut meillä. Siinä Jake aina pyörähtää tai alkaa juurikin haukkumaan minulle, eikä etene. Pidettiin tauko ja sain tehtäväksi kuivaharjoitella sitä ulkona. Näin tehtiin. Onhan tuota kuivaharjoiteltu monesti ja äkkiä se taas muistui Jaken mieleen. Sen jälkeen otettiin uusi kiekka radalla ja nythän se alkoikin sitten sujumaan :). Vaikka siis tankkasimme Jakelle vaikeata asiaa, sen päänuppi ei höyrähtänyt kertaakaan yli, niin kuin aiemmin aina. Oma mielentilani vaikuttaa siihen niin paljon! Myös semmoinen huomio, että joudun Jaken kanssa tekemään poispäinkäännöksen yhdellä kädellä, koska heti kun yritän toista kättä ottaa mukaan, se kääntyy katsomaan mitä oikein huidon. Sain myös Elinalta ohjeeksi ohjata ilman käsiä :) Mun kädet on näköjään vaan tiellä! Jake toimi taas paremmin ilman niitä...

20.11. Käytiin ProCaniksella Jaken kanssa treenimässä Markon opissa pitkästä aikaa. Nyt keskityin olemaan oma kiva itseni Jaken kanssa, enkä mikään muka-jämäkkä-tiukkis sotamarsalkka siellä radalla. Ja sehän menikin hyvin! Jakella ei kertaakaan noussut höyry nuppiin liiaksi ja saatiin hyviä pätkiä aikaiseksi. Rata oli helppo, kun oli mölli-tasoa, mutta oli siinäkin tekemistä ja sitä suuremmalla syyllä saatiin oikein kiva mielenharjoitus-treeni. Kyllä me siinäkin muutamaa kohtaa tankattiin ja lopulta Marko käski ohjata ilman käsiä.

Ei kommentteja: