torstai 7. marraskuuta 2013

Treeniä vaan aina kaivataan!

3.11. Valmennusryhmän treenit pitkästä aikaa. Meitä koulutti Maria, teemana ohjaus ilman käsiä. No aika kädetöntä olikin! Jaketti oli nyt vähän sillä tuulella, että hau-hau vaan... Ei oikein irronnut ja haukkui meikäläiselle kovasti. Ehkä sitä häiritsi tuo kädettömyys... Myös mustan putken pään haku takavinkkelistä oli jotain aivan käsittämätöntä... Nyt jäämme pohtimaan taas tätä pääkopan sisäistä elämää ja virettä - sekä ohjaajalla, että koiralla.



Tässä nyt joku pätkä, jossa jopa vähän edettiin...



Mutta kun se on niin söpö! :D


2.11. Mentiin Pron kasvistädin ja sedän ynnä sisarusten kanssa treenaamaan Janakkalaan. Meillä oli taas herkkuja enemmän kuin tarpeeksi! Keskityinkin ensin tankkaukseen pienempien pentujen tehdessä hyppytekniikka-treeniä. Sitten rakennettiin rata ja eikun  menoksi! Sieltä sain ihan hyviä pätkiä tehtyä, mutta oli kyllä vaikeaakin... yhdessä kohdassa en sitten millään ehtinyt tekemään suunnittelemaani saksalaista, joten jäin jälkeen kovasti... Mutta kivvoo oli ja tyytyväinen olen.



Bea harjoittelee siivekkeen kiertämistä



Kukahan sienne putkeen oikein menee :)



Pulma kiertää siivekettä kuin vanha tekijä.

1.11. Siirrettiin esteet Hervannan kentältä Takkulaan. Tai jäihän tuonne Hervantaankin vino pino esteitä, jos keliä vaan piisaa :). Meillä oli tylsää, kun odoteltiin Takkulasta päin uusien kontaktiesteiden siirtymistä Hervantaan ensi kesää odottelemaan. Järkättiin sitten omaa kivaa ja pidettiin Takkujen paras narttu-kisa :D Tuomarina toimi Skän poika, joten tulos oli kyllä aika arvattavissa jo etukäteen.


Ei kommentteja: