sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Vuosi loppui ja toinen alkoi. Tervetuloa 2015!

Uusivuosi tuli ja meni. Tai siis alkoi tietenkin. Uudenvuoden aatto vietettiin Sahalahden perukoilla 9 koiran ja 5 ihmisen voimin. Tällä kertaa en hommannut Jollylle mitään rauhoittavia, kun se viime vuonnakin vain jemmasi ne poskiinsa ja seuraavana aamuna sitten löysin ne syljettynä pitkin lattioita... Eikä kyllä tarvittukaan niitä. Sisälle ei ihmiskorvin kuulunut yhtään mitään. Koirat olivat aivan rauhallisia. En vain päästänyt enää Jollya ulos, kun pauke alkoi. Kasi oli aivan cool, sitä eivät mitkään paukkeet haitanneet millään tavalla. Se ihastui kovasti Tinkaan, joka jaksoi leikkiä sen kanssa vaikka kuinka. Asunnossa pääsi menemään sellaista ympyrää ison leivinuunin ympäri ja Tinka opetti Kasille sitä leikkiä. Hauska oli seurata niiden touhuja. Kasi taisi tuumatakin, että paljon kivempi lauma olisi Tinkan ja Norriksen kanssa :).


Väsynyt juhlija. Kasi simahti lopulta niin, että kantaa täytyi.

Hiljaiseloa harrastusrintamalla ollaan vietetty. Koirat on olleet touhuissa mukana aamusta iltaan. Ulkoilla ne kyllä saavat! Tein yksi päivä tässä metsälenkin koirien kanssa ja Laki-ruona häippäsi taas kesken lenkin. Pysähdyin varmistamaan, että se pysyy porukassa mukana. No siinäpä näin, kun se ihan läheltä lähti kuono maassa kauheata vauhtia säntäämään takajäljelle. Ei reppana huomannut, että oltiin tultu ohi siitä. Koitin taputtaa kovasti ja viheltää, mutta ei tuo enää kuule mitään. Käveltiin sitten pikamarssia takaisin päin suometsään, jossa se viimeksi odotteli meitä. Eipä näkynyt. Pyysin sitten Jollya etsimään ja se tyttö etsi. Lähti sitten tietäväisen näköisenä menemään kotia kohti ja aina välillä vilkuili, että pysyn perässä. Kyllä meinaan hiki virtasi, kun niin lujaa kipitin sen perässä. No siellähän se Laki sitten oli lähellä kotia, kuitenkin metsän puolella vielä. Onneksi se lähtee tutuissa maastoissa vaan kotiin. Mutta nyt joko Laki on kiinni metsässä, tai se jää kotiin jatkossa. Ei enää tällaisia sydämen tykytyksiä kiitos!

Kasin kanssa harjoiteltiin autoon menoa ja sieltä pois tuloa. Tuota ei olla harjoiteltu ja alkaa olla ärsyttävää se autosta pois tulo. Menee muutkin sekaisin, kun Kasi koittaa sieltä heti rynnätä ulos, kun veräjän aukaisee. Oikein hyvin alkoi jo sujumaan harjoittelut. Vielä täytyy treenata koko porukallakin. Täytyy pitää niitä nameja nyt mukana, kun tulee oikea tilanne.

Kasin velipoikakin kävi kylässä. Juku asuu Nokialla, joten ei ole pitkä matka. Pojut telmivät urakalla. Kerran rähähtivät jo vähän niin kuin oikeasti... Saa nähdä kauanko enää pystyvät moista pentuleikkiä tekemään. Päivä oli kovasti kylmä, joten ulkona käytiin aika nopeasti leikkimässä muutamaan otteeseen.


Veljekset kuin ilvekset, Kasi ja Juku


Pakkaspäivänä kaunis maisema avautuu ikkunasta.


Aivan ihana päivä!


Siellä ne kaikki viipottavat... jossain.

Nyt ilmoittauduin vuoden ekoihin kisoihin. Janakkalassa startataan parin viikon päästä, kivaa!

ps. Minulle syntyi joululahja jouluaattona <3 br="">

Ei kommentteja: