maanantai 22. lokakuuta 2012

Britti-agilitya

21.10. Toinen päivä koitti ja oikein innokkaasti odotettiinkin sitä! Keppien ja keinun itsenäinen suorittaminen oli koiralle oppina ja valsseihin keskityttiin ohjaajien toimesta. Nyt voipi todeta, että jos jotain olen ikinä oppinut, niin valssit - jes! Saatiin kivojakin pätkiä aikaiseksi. Loppua kohden Jake vaan alkoi olla niin väsähtänyt poika jo, että ihan sen takia alkoi pää vähän vuotamaan viimeisellä kerralla...

Koulutus oli vallan erinomainen kokonaisuudessaan! Tulen menemään kyseisen herran koulutuksiin aina, kuin vain mahdollista!

Toisen päivän treeni-rata

20.10. Hee, meille tuli Lee Gibson Englannista asti kouluttamaan. Kaverista ei ihan kauheasti ollut etukäteis kokemuksia muuta, kuin mitä netistä voi lukea ja tietty Kuopion Agirodussa nähtiin se tuomaroimassa radalla puku päällä. No mutta täytyy sanoa, että kouluttajana mitä mainoin!!! Ehdottomasti yksi parhaista koulutuksista, mihin olen osallistunut. Agilitya hän tekee aika perusmeiningillä, eli kauheasti semmoisia tekniikka-juttuja ei ollut. Mutta toisaalta, ne perusasiat mitä treenattiin, tarvii hanskata, käytti siihen päälle tekniikoita, eli ei! Ja melkein unohtuu noita perusjuttuja treeata! Tekemistä oli ihan niissäkin... Ekana päivänä tuli todettua, että noita keppejä nyt pitää itsenäiseksi hioa. Jakella olen keskittynyt vielä niihin keppien aloituksiin, jotka yllättäen nyt toimivatkin jo oikein hyvin! Eli täytyy edetä treenaamisessa seuraavaan vaiheeseen - jes! Myös ihan koiraan kontaktin otto radalla edetessä oli ihan jees juttu monessa kohdassa treenata. Tässä täytyy nyt taas Markoa kiittää, että sai sen "jäykän katseen" iskostumaan meikäläiseen tuossa muutama viikko sitten :) Oli apua ja ne kohdat menikin meillä ihan hyvin! En palkannut Jakea kertaakaan itse koko viikonlopun aikana radalla. Eli palkka tuli aina apuohjaajalta. Lisäksi pojulle tehtiin selväksi, että minulla ei ole lelua ollenkaan mukana radalla. En myöskään antanut sen riekkua palkan kanssa niin kauan ja kuunnellessa laitoin sen maahan. Se tuntui auttavan siihen kierroslukumittarin vihreällä pysymiseen. Oikein loistava treeni oli!

Linkki treenirataan Leen blogissa.

Illalla mentiin syömään ja vähän baariin brittimiestä hauskuuttamaan. Ja tuli todettua, että koulutustaitojen lisäksi, oikein hauska kaveri muutenkin!

Ei kommentteja: