sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ensilumi, agilitya ja sieniä!

27.10. Menin koirien kanssa Takkulaan treenaamaan täsmätreenejä. Jaken kanssa keskityttiin siihen pujotteluun. Kyllä se on edistynyt, ei voi muuta sanoa! Jätin lelun pujottelun päähän jo valmiiksi. Kepeille mentiin toisesta suunnasta hyppysarjan kautta ja toisesta suunnasta A:lta avokulmaan. Lisäksi tietysti ensin otin pelkkiä keppejä. Tuli enemmän onnistumisia, kuin epäonnistumisia! Ja pystyin itse olemaan todella kaukana ja vain lähettämään Jaken kepeille - vau! Käpy meinasi käydä siinä, kun muutaman kerran Jaken lähdettyä kepeiltä kesken pois kutsuin sen tietysti myös lelulta pois. Onnistuttaessa kiljahdin riemusta. No tämähän johti sitten siihen, että Jake jäi viimeiseen keppiväliin kuuntelemaan mitä nyt tarvii tehdä... Korjasin heti tätä tilannetta. Mutta vähän vaikea siis on itsekseen treenata keppejä tuon palkkausjutun vuoksi...

Pron kanssa keskityttiin itsenäisiin kontakteihin. Se on puomilla jäänyt nyt liian ylös viime aikoina. Tällä kertaa ei olllut puomia käytössä, mutta A:lla treenattiin kontaktin loppuun asti menemistä, vaikka minä jäin ihan taakse. Olipas se ihmeellistä Pron mielestä :) Äkkiä se kuitenkin oppi menemään oikeaan kohtaan, vaikka olinkin siellä takana. Ei tosin ihan varma mielestäni ole vielä, joten lisää treeniä tähän tarvitaan. Tein myös takaaleikkaus- ja persjättö harjoituksia A:lla. Otettiin vauhtia sekä putkesta, että kepeiltä.

Vanhukset pääsivät leikkimään. Niille se on ihan treenin veroinen juttu nykyään, vaikka yhtään estettä eivät suoritakaan. Eli ovat vaan niin onnellisia tuosta tunnelmasta ja lelusta! Onhan se, jos agilitysta jäljelle on jäänyt se paras asia - palkkaus :D.

Lämmittely- ja lämmittelylenkeillä koirat edelleen etsivät ja löysivät sieniä... Niillä oli oikein fiesta :)





26.10. Ensilumi satoi maahan. Koirat olivat onnessaan, kun aamulla takapiha oli kauniin valkoisen lumipeitteen alla.

23.10. Tiistain treenejä en enää malttanut jättää väliin, vaan Jaken kanssa suunnattiin taas Mouhijärvelle Markon oppiin. Vähän oli räpellystä taas... ja Jake kävi kuumana. Nyt käskin sen maahan joka kerta, kun alkoi haukkumaan. Saatiin ihan hyviä pätkiä kuitenkin aikaiseksi ja kontaktit olivat jälleen kerran loistavat. Kepit eivät olleet edellenkään loistavat... Tosin yllätyin, että pystyin erkanemaan niillä aikas hyvin! Vau - selkeää edistymistä!

22.10. Maanantain viikkotreeni jätettiin väliin, että saatiin lepopäivä pojille. Tosin ne pääsivät  mökille juoksemaan, juoksemaan ja juoksemaan... :) Mutta toisaalta se on semmoista rentoa puuhaa. Ihan sippejä kuitenkin kotiin päästyä...

Ei kommentteja: