perjantai 6. maaliskuuta 2015

Jake 6v!

Nenäpunkki-oireet on onneksi loppuneet lääkityksen ansiosta, se pitää uusia vielä pari kertaa kahden viikon välein, että varmasti ällöttävät otukset listiintyy. Karanteenissa ollaan oltu täällä, mitä nyt pentujen kanssa kävin Tokmannin pihassa ihmettelemässä touhua. Siellä ei kyllä koskaan näy muita koiria, niin eiköhän tuo ollut aika harmiton paikka. Kasi tuppaa aina kiihtyessään käyttämään ääntään, mutta nyt jo selvästi vähemmän. Palkkasin aina, kun se kiinnitti minuun huomiota, vaikka ympärillä tapahtuikin kaikkea. Vähän käveltiin siinä ja vaan oltiin katselemassa. Sitten oli JJ:n vuoro ja sitä häiritsee ympäristö selvästi vähemmän. Huomioi ja on kiinnostunut joo, mutta ei stressaannu laisinkaan. Loppuvaiheessa melkeinpä minuun vain kiinnitti enää huomiota. Ainoa inhottava asia oli lätäkkö, jonka yli piti tulla, että pääsi autolle...

Naksutellut olen jonkin verran ja kyllä sitä nyt jo sinne tasapainotyynylle hakeudutaan itsenäisesti. Seuraavaksi ajattelin opettaa noita jälkikeppejä. Tuossa pihan vieressä on metsälämpäre, jossa ei ollut enää yhtään lunta! Ehkä voisi jälkialkeita jo tänään käydä treenaamassa. Ja pikku jälki myös muille koirille. Kuudelle koiralle en kyllä kerralla taida jaksaa tehdä... Tässä vaan ollaan puuhommissa oltu aina monta tuntia päivässä ja koirat on aivan simahtaneita sen jälkeen. Nytkin kaikki makaa pitkin poikin, eikä eväkään heilahda... No, jospa parin tunnin torkkujen jälkeen jaksaisivat.

Jake täytti 6 vuotta 4.3.! Minun pikku-Jake. Synttärikekkerit pidettiin yllättäen metsässä makkara-nuotiolla. Isäntä laittoi koira puoliympyrään (paitsi JJ, joka ei vielä tajunnut mistään mitään) ja makkaranpalat maahan eteen (tämä myös JJ:lle). Sitten vapautus makkaroille. Hyvin onnistui kaikilla.


Söpö synttärisankari.


Asetutaan puoliympyrään.


Tässä jo tuli vapautus makkaroille.


Ihana aurinkokin näyttäytyi!


JJ etsii väsähtäessään pehmeän mättään kuusen alta ja ottaa tirsat töiden lomassa.


Pro ei voi nukkua, vaikka väsyttää, vaan vahtii touhuja istualleen. Tuossakin se kökötti varmaan lähemmäs tunnin...


Ihmeellisiä asioita tapahtuu, saalis tikunnokassa.

Ei kommentteja: