sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Taas on rytmi hukassa

Hmmm, mulla taitaa olla ihan eri rytmi JJ:n kanssa! Mä kun alan treenaamaan, niin JJ vetelisi vaan sikeitä...


Bestikset huilaa

No, jäljet tekaisin taas kakaroille, eli namiruudut pienen jäljenpätkän kanssa. Kasi on tajunnut jo erittäin hyvin sen, että jälkeä kannattaa lähteä seuraamaan, koska sen päässä on jotain isoa ja hyvää! Sille tein kolme harjoitusta ja erittäin hyvin meni. Sen jälkeen vaikea oli saada metsästä pois...

JJ:lle tallasin taas vain yhden treenin ja menin hakemaan sitä sisältä. No pentuhan oli sillä aikaa vaipunut untenmaille. Julmasti vaan nappasin sen kainaloon ja menoksi. Eteisessä tuo raukka istui silmät puolitangossa ja taisi vähän huojuakin. Pihassa se laahusti hyvin väsyneesti. Vasta metsän reunassa alkoi valpastumista tapahtumaan. Harjoitus tehtiin taas yhtä perinpohjaisesti, kuin ekallakin kerralla. Tässä vaiheessa minä aloin väsyä odotellessa, taidan seuraavalla kerralla ottaa tuolin mukaan... Laitoin vielä paljon vähemmän nameja ruutuun ja jäljelle, kuin ensimmäisellä kerralla. No, kyllä se saatiin loppuun asti sitten ajettua. JJ:tä oli myös vaikea saada metsästä enää pois!


Kun väsyttää, niin nukutaan vaikka missä.


Taitaa olla nuo päivän touhut, jotka aina laittaa nukuttamaan!


Tänä viikonloppuna Kasi ja JJ pääsivät tutustumaan BC Novaan ja Maciin. Mac on vasta 10 kk ja kovasti oli virtaa tuolla sällillä! Leikkiä riitti ja piti jo meidän ihmisten alkaa rajoittamaan sitä.


Duracell-puput!

Myös BC Vesa oli yhden yön hoidossa ja JJ kävi pikaisesti sitäkin tervehtimässä.

Vesa haistelee uusia hajuja

Käytiin treenaamassa agilityakin. Jaketin kanssa jatkettiin irtoamis-harjoituksia ja nehän meni oikein hyvin. Kyllä irtosi - jes! Oli hyvät treenit kyllä. Ihan alkoi kisatuttamaan taas! Taitava pikku-Jake.

JJ sai palluttelua seurakavereilta ja Sanna harjoitteli leikkimistä sen kanssa. Sanna kuin Sanna voi treenata sen kanssa, ei se niin nöpön nuukaa ole. :) Sitten kun tuli JJ:n vuoro, niin pentu oli taas ihan väsähtänyt jo... Otettiin tarjoamista ja namikipolle etenemistä, eli samaa kuin viime kerrallakin. Tarjoaminen meni jo paremmin. Kovin montaa toistoa ei tehty, kun oli taas niin väsynyt pentu!

Mutta pakko sanoa, että mulle on tullut oikein hyvä fiilis JJ:stä. Se on kyllä oikein tasapainoinen ja reipas kaveri. Mitä nyt tupataan treenaamaan aina sen päikkäri-aikaan :)

Isäntä treenasi Pron kanssa ja Kasin kanssa otti myös tarjoamista. Kyllä oli mahdottoman mukavat treenit! Juuri näin pitää sunnuntai-päivää viettää. Kyllä.

2 kommenttia:

AnneTal kirjoitti...

Teillä taitaa olla niin paljon ohjelmaa päiväsaikaan, ettei kääpiö jaksa enää pysyä hereillä harrastuksissa. No, onneks virtaa ja jaksamista tulee lisää päivä päivältä, joten jahka vähän kasvaa niin kyllä jaksaa ;) Joko JJ tajuaa jotain lampaista? Velipoika Voitto näytti eilen ensimmäistä kertaa hienoja kyttäysmuuveja ankoilla :)

Lampuri kirjoitti...

Niin on! Kun ensin on tehty hommia -> aikaa treenata, niin pentuhan on tietty jo ihan sippi :). Täytyy malttaa odottaa, että toinen kasvaa vähän... JJ on katsellut kiinnostuneena aitauksen läpi lampaita, mutta ei vielä muuta mainittavaa. Eipä niitä tuolla talviaitauksessa oikein pystykään paimentamaan. Kohtahan sitä pääsee jo kunnon laitumelle, sitten kokeillaan.