maanantai 30. maaliskuuta 2015

Olisipa jo Pääsiäinen!

Viime viikko vierähti kyllä niin noissa puuhommissa, ettei muuta oikein kerennytkään. Ja niiden jälkeen on aina niin kuitti, ettei oikein jaksakaan! Vähän koitin jälkikeppien ilmaisua opettaa naksun avulla Kasille ja JJ:lle. Ihan alkutekijöissä on se touhu vielä, mutta pikkuhiljaa, ei oo meillä kiirus.


Koiralenkitkään ei ole pelkkää kävelyä, vaan välillä pysähdytään tekemään parit pinot metsässä.

Jake ja Prohan nyt pääsevät aina aamulla töihin. Olisipa muuten hienoa, kun ihmisetkin aina menisivät niin innolla töihin! JJ:n kanssa käytiin vähän lampolassa karsinan aidan takaa kurkkimassa lampaita. Kovasti se kiinnostuneena seuraili niitä. Toivottavasti hyvä merkki!


"Ai näitäkö noi isot pojat aina käy paimentamassa"

Innolla tässä odotan, sillä aiotaan aloittaa ulkopaimennukset pääsiäisenä. Laitumelle lampaita ei vielä voi jättää, mutta saahan ne lampolasta sinne ja takaisin. Tänään kävin pyöröaitauksesta loppuja jäitä rikkomassa, että sulaisi nopeammin. Ja sitten tietysti satoi lunta ja maa on ihan valkoisena. Uusi lumi - vanhan surma, tällä mennään! Mua niin kiinnostaa miten Kasi reagoi, voe mahotonta, tuskin maltan odottaa.


Talvilaidun on valitettavasti liian vaarallinen paimennustreenejä ajatellen.

Isäntä kävi kisaamassa Pron kanssa ja Kasi pääsi sinne mukaan onnenkaluksi. Pro oli kuulemma tiputellut rimoja ikävän paljon, joten taitaapa olla hierojalla tai fyssarilla käynti edessä seuraavaksi. Itsekin innostuin ilmottautumaan kisoihin pitkästä aikaa. Tässähän maaliskuu meni vallan ilman kisoja. Pääsiäisenä mennään Turkuun Jaketin kanssa. Siellä olisi ollut 4 starttia, mutta noudatan nyt sitä 2 startin "hyvältä tuntuu"-ajatusta. Kylläpä on tulossa mukava Pääsiäinen.


Jonossa mennään!

Ei kommentteja: