sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

JJ ja Kasi - bestikset!

Ja taas täällä on eletty pennun lumoissa! JJ:stä ja Kasista tuli parhaat kaverukset saman tien. Kasi on tainnut olla vähän yksinäinen laumassa, kun siinä on vakiintuneet bestikset: Laki ja Pro sekä Jolly ja Jake. Nyt sai Kasikin bestiksen. JJ on tuonut eloa ihan eri tavalla, kuin Kasi tullessaan. Eli siis se on huomattavasti riiviömpi... Leikkimiseen on tarvinnut hieman puuttua, sillä JJ:llä on terävät naskalit, eikä se ymmärrä lopettaa, vaikka Kasi vinkuu kun sattuu. On se jo vähän nätimmin alkanutkin leikkimään.

Uudet bestikset




JJ:llä oli pentutreffitkin jo heti viikon päästä tulostaan. Oltiin Koirakoutsin hallilla temuamassa. Otettiin me vähän luoksetuloa ja ennenkaikkea ylipäänsä hallissa yhdessä tekemistä ja myös rauhoittumista. Oli mukava nähdä muita pentuja ja tutustua omistajiin.


Pennuista oli ihan yhtä vaikea saada kuvia, kuin aiemminkin... Ei oikein onnistuneita otoksia tullut.


Hallilla oli myös koirien pallomeri. Vähän JJ:tä jänskätti alkuun.


Mutta sitten sitä jo pulikoitiin!

Isäntä oli kisaamassa lauantaina Pron kanssa. Olivat hyviä ratoja tehneet, 0 ei kuitenkaan tullut tällä kertaa. Pitää itsekin tutkia taas kisakalenteria.

Viikonlopun jäljiltä meidän laumaan sitten iskikin nenäpunkki. Tylsää! Piti perua seuraavalta viikonlopulta mukavia tapahtumia. Popotin-treenit ja Kasin pentutreffit. Täytyy sopia nuo pian uusiksi!

Mentiin sen sijaan sitten koko lauman voimin halkosavottaan. Paistettiin makkarat ja koirat saivat juosta ja olla puuhissa mukana. Vähän joutui hätistelemään alta pois välillä. Puiden pinoaminenkin oli välillä haastavaa, kun kyykistyessäni ensin JJ kiipesi syliin ja Kasi tuli tietysti jonottamaan heti viereen... Reissun jäljiltä koirat olivat aivan simahtaneita. Kaikki nukkuivat käytännössä koko loppupäivän. Mukava päivä!






Ei kommentteja: